Stenbocken – oktober 2016

I oktober kommer du att märka att du har bättre kontroll över din makt än vanligt. Detta beror på att Mars, planeten för bestämt driv, fortsätter att passera Stenbocken under månaden och får dig att kunna kontrollera din omgivning i alla situationer på ett bättre sätt.

Den 19 oktober påverkas ditt tecken stenbocken även av att Mars och Pluto möts och låter sina energier kombineras. Detta låter dig få fullständig kontroll över olika saker du åtar dig, men det är viktigt att du inte låter detta styra dig för mycket. Det kan vara härligt att ha viljestyrka och vara bestämd, men det gäller även att vara försiktig med förmågan.

I mitten av månaden finns det risk att din beslutsamhet får dig att göra saker som du egentligen inte skulle göra, så det gäller att du är medveten om att du kan använda din styrka till positiva saker. Försök att undvika att låta din viljestyrka leda till vredesutbrott eller frustration, och se istället till så att du tänker över saker noga innan du gör dem. Den 11 oktober befinner sig Merkurius och Jupiter i huset för karriären och du kan därför räkna med en bra månad för ditt yrkesliv. Planeterna kommer att kunna hjälpa dig att slutföra ett avtal eller en överenskommelse som är viktig för att du ska nå dina mål. Passa på att planera in viktiga yrkesrelaterade möten till detta datum. Den 16 oktober kan du förvänta dig en överraskning på hemmafronten. Detta beror på månens position i familjesektorn, så se till att följa strömmen.