Stenbocken – september 2016

Du kommer att ha fullt upp i september. Den 9 september går Jupiter in i det tionde huset för Karriär och arbetsliv för första gången på 12 år och eftersom planeten kommer att stanna där ända till i oktober 2017 kan du räkna med många möjligheter i karriären. Detta ger dig ett perfekt tillfälle att hitta glädjen med ditt företag eller arbete och samtidigt kunna utvidga ditt arbetsområde och anta nya utmaningar. Använd dina talanger och kunskaper och låt inte dina kollegor eller chefer hindra dig från att uttrycka dina känslor. Du har många goda idéer som du kan använda tillsammans med din energi för att få de du jobbar med att lyssna på dig. Även om det tar tid kan du räkna med att saker går vägen för dig när det väl är dags.

Den 30 september kommer att vara en särskilt framgångsrik dag, så passa på att använda denna dagen till att skrida till verket med dina yrkesrelaterade planer. Det är en perfekt dag att be om en befordran eller löneförhöjning. Anledningen till att dagen kommer att vara så lyckad beror på att en nymåne är inne i din karriärsektor och även befinner sig nära Jupiter. Ditt teckens härskande planet Saturnus är dessutom i en perfekt position att påverka de ovannämnda himlakropparna positivt. September är en mycket bra månad för ditt karriärliv, så passa på att utnyttja tillfället.

Efter den 27 september kommer även Mars position att påverka dig positivt. Se till att vara målmedveten och fokuserad efter detta datum och även medveten om att saker kan ta tid. Använd månaden till att tänka över vad du ska göra, men försök att fatta de stora besluten i slutet av månaden.