Tvillingarna – februari 2017

Håll i hatten och spänn fast dig – det kommer att bli full fart i februari.
Under månaden kommer ditt sociala liv att blomstra, och du kan därför redan nu planera för alla inbjudningar till evenemang eller fester som du kommer att få under februari. Det är mycket troligt att du kan knyta nya kontakter under månaden och få kontakt med personer som kan hjälpa dig uppfylla dina egna mål. Vänner och närstående är din största tillgång, så se till att prioritera dem och hitta tid till att visa din uppskattning. Det är viktigt att du vårdar ditt nätverk, så tacka ja nästa gång du får en inbjudan till en tillställning.
Den 10 februari inträffar någonting som kommer att påverka dig som framförallt arbetar inom kommunikation eller med försäljning. Det är möjligt att detta rör sig om en viktig förhandling som kan gynna dig, så se till att vara beredd. Om du arbetar i ett kreativt yrke eller som författare är samma datum ett utmärkt tillfälle för dig att hitta en agent eller förläggare. Tveka inte att börja förhandla under månaden och lyssna inte på din inre röst som kanske säger till dig att stoppa. De förhandlingar du ger dig in i kommer att gynna dig, så var inte rädd.
Om du är i ett förhållande är det möjligt att någon av er har någonting spännande att berätta. Efter den 26 februari kommer du att få fantastiska möjligheter som kan hjälpa karriären, så om du funderat på att byta jobb för att hjälpa andra eller använda dina kreativa talanger bör du ta steget och satsa nu. Även om du inte planerar ett karriärsbyte kan det ändå uppstå oväntade möjligheter när du minst anar det. Strunta i att tänka på alla konsekvenser och bara kör!