Tvillingarna – mars 2017

I mars kommer du att behöva lägga mycket tid på att tänka över vilka kretsar du rör dig i. Den 4 mars börjar Venus att påverka relationer med familj, vänner och bekanta och det kan faktiskt leda till att du ser dina vänner i ett nytt sken. Någon som stått dig nära kanske går en annan väg än du själv och dina tankar går fram och tillbaka med slutfrågan om huruvida nära ni faktiskt står varandra och varför ni drar åt skilda håll. Dina tankar från er tid tillsammans finns kvar men är kanske på väg att bli något du ska lägga bakom dig och behålla som ett minne.
Någon i din umgängeskrets, vän eller familj kan komma att utnyttja dig. Så var på din vakt!
Det kan vara att du känner dig mindre uppskattad eller att du blir bortglömd av din partner eller dina vänner. Ta din tid att tänka efter om du bör göra något åt er situation och lämna det som får dig att känna så här. Envis som du är så kommer du förmodligen att kämpa på och göra allt för att bevisa motsatsen av vad folk tycker och ta dig igenom det du tycker är jobbigt om det är någon du tycker är värd att kämpa för!
Efter den 15 april kommer du kunna få svar på om det var värt det eller inte.
Om du tagit steget att utveckla en vänskap till något mer så bör du få känslor om ifall detta är rätt steg att ta eller inte. Antingen väljer du att ta steget fullt ut och satsa på att det är detta du verkligen vill, eller så bör du backa och återgå till att bara vara vänner.
Någon gång runt den 12 mars kan det uppstå ändringar i din ekonomi eller livssituation av den anledningen att någon i din familj eller släkt varit med om någonting. Det kan vara allt ifrån att du ska gå med vinst kring en fastighet eller att du ska packa resväskan och åka dit du måste åka. Det kan komma till att bli en lönsam tid för dig så håll ögonen öppna!