Tvillingarna – november, 2016

November kan bli en månad då du känner stor rastlöshet. Det kan vara en känsla av att du behöver byta karriär eller hitta ett nytt jobb, men det kan också vara att du bara känner att du behöver en förändring i livet. Som du antagligen känner till går dessa stora typer av förändringar inte på en dag, men det betyder inte att de inte kommer att kunna inträffa med tiden. Det kan vara en bra idé att du försöker få ordning på drömmar och mål och bli medveten om vad du egentligen vill. Om du vill att dina drömmar faktiskt ska bli verklighet måste du ta steget och göra att det blir möjligt.

Mellan den 9 november och 19 december kommer Mars att besöka det nionde huset som representerar utveckling och utbildning. Även om det inte är aktuellt just nu kan det vara en bra idé att börja planera inför en utbildning. 2017 innehåller förvånansvärtmånga förmörkelser, men som tur är kommer de flesta att påverka dig positivt när det kommer till utbildning och utveckling. Även om det inte verkar som att dina ansträngningar gör någon skillnad innebär det inte att de är bortkastade eller inte lönar sig i framtiden.

Mellan den 11 november och 7 december verkar det som att det blir bättre för din ekonomi. Det är ett bra tillfälle för dig att agera ifall du tänkt på att ta ett lån till ett personligt projekt eller funderat på att göra en stor investering. Så länge du ser till att tänka över saker noga och lyssna på din egen magkänsla finns det ingenting som säger att du inte kommer att uppleva framgångar på den ekonomiska fronten.

Den 29 november inträffar en nymåne som påverkar ditt hus för partnerskap och kärlek och du kommer därför att kunna få ett riktigt romantiskt slut på november. Det kommer att vara en ganska hektisk månad för dig, så du förtjänar att koppla av och känna all kärlek som nymånen hjälper till att lyfta fram.