Tvillingarna – oktober 2016

Oktober kommer utan tvekan att vara en månad som du kommer att minnas länge! Det kommer att kännas som att allt plötsligt faller på plats – särskilt på kärleksfronten! Den 11 oktober möts Jupiter och Merkurius i huset för kärlek och detta kommer utan tvekan att få ditt kärleksliv att blomstra. Om du har en partner kommer ni att uppleva att er relation och er ömsesidiga förståelse och respekt för varandra kommer att förbättras. Även om du inte har en partner behöver du inte vara ledsen – du kommer nämligen att få en möjlighet att ändra på din förhållandestatus om du bara tar mod till dig. Om det finns någon som fångat ditt intresse bör du passa på att bjuda ut honom eller henne den 11 oktober.

Den 16 oktober inträffar en fullmåne i det 11 huset för hopp och drömmar. Detta tyder på att någon av dina drömmar kan bli verklighet i slutet av månaden, så se till att hålla ögon och öron öppna för nya möjligheter. Drömmen som uppfylls kan röra kärlek eller barn eller till och med vara arbetsrelaterad. Den 30 oktober inträffar en nymåne som skapar goda möjligheter för dig att äntligen få ditt drömjobb eller en arbetsuppgift som du velat ha länge.

Den 13 oktober flyttar Venus in i sektorn för partnerskap och förhållande och lägger ytterligare fokus på kärlek. Efter detta datum kommer du att kunna fokusera på dina känslor och bestämma om ditt förhållande verkligen är rätt för dig. Mellan den 25 och 29 oktober kommer du att fatta några viktiga beslut. Det är ett bra tillfälle för dig och din partner att bestämma ifall ni vill ta ert förhållande till nästa ny nivå eller gå skilda vägar.