Tvillingarna – september 2016

I september kan du räkna med en stor förändring i ditt familjeliv, du kanske till och med får uppleva bebislycka! Du kommer garanterat att vilja och kunna stärka din och din partners relation och ert kärleksliv. Du kommer att känna dig mer tillfreds och glad än vanligt, men tänk på att njuta av känslan eftersom ingenting kan vara för evigt.

September kommer att vara en riktigt härlig månad med få bekymmer och mycket positiv energi på alla olika plan. Det är mycket möjligt att du får lust att göra en förändring i hemmet eller din boendesituation. Du kommer troligtvis också att få positiva nyheter från en närstående  som garanterat gör att månaden och ditt humör blir ännu bättre.

Jupiter går in i det femte huset för kärlek och romantik och kommer att befinna sig där från den 9 september till i slutet av oktober 2017! Det ser mycket positivt ut för dig på kärleksfronten, oavsett ditt nuvarande civilstånd. September kommer bara att stärka din relation med din partner om du är i ett förhållande och är ett perfekt tillfälle om du velat expandera familjen.  Om du redan har barn kommer du att märka att du kan fatta viktiga beslut som påverkar er relation. Ni kommer att kunna prata ut och ta itu med sådant som kanske varit svårt för er att diskutera tidigare. September är även en bra månad om du är singel och är ute efter en partner. Tack vare Jupiters kraft och din positiva energi kan du räkna med en riktigt härlig månad som kan bli en vändpunkt i ditt liv.

Den 16 september inträffar en månförmörkelse i huset för hem och familj som påverkar ditt yrkesliv. Detta kan leda till en positiv eller negativ förändring, så se till att du tar ditt ansvar under månaden men samtidigt ser till att ta det försiktigt innan du fattar dina beslut.