Väduren – februari 2017

I februari kan du räkna med att känna dig snyggare och mer självsäker än på länge, och få en allmänt minnesvärd månad. Detta beror delvis på Venus, kärlekens planet, som går in i ditt tecken och ger dig ökat självförtroende. Eftersom Mars har varit i ditt stjärntecken sedan januari uppstår en fin kombination där planeterna arbetar tillsammans för att ge dig ökad motivation och självkänsla. Detta ger dig modet att satsa för att uppnå saker du upptäcker. Februari blir därför en perfekt månad för dig att utforska eller upptäcka dina talanger för entreprenörskap, så passa på att starta ett nytt företag eller satsa på andra stora mål nu när den rätta tiden är inne.
Det kan vara bra att veta att Venus långsamt är på väg ut ur ditt tecken vilket kommer att innebära att du behöver ha mer tålamod i framtiden än du har just nu. Detta innebär inte att eventuella nya projekt som du startar kommer att misslyckas, men var medveten om att allt inte kommer att flyta på lika bra som nu. Universum vill helt enkelt bara påminna dig om att du kan klara av dina mål och projekt så länge du håller huvudet kallt och fortsätter att vara fokuserad.
Det kommer även att vara fullt upp på kärleksfronten. Tack vare Venus position i ditt tecken kommer du att vara mer iögonfallande än vanligt och eftersom Mars ger dig ökat mod och libido borde det inte vara svårt för dig att känna hur kärleken flödar. Stämningen blir ännu bättre tack vare en månförmörkelse den 10 februari. Du kan förvänta dig en härlig period fylld av kärlek på olika håll. Detta kan röra sig om både en romantisk partner och ökad uppskattning till närstående.
I februari finns det goda möjligheter att det blir aktuellt med bröllop eller en förlovning för dig som har en partner. Om du redan är gift kan det vara dags för er att utöka familjen. Du kommer garanterat att se tillbaka på februari som en otroligt kärleksfylld månad.