Väduren – mars 2017

I början på mars månad kan du få en obehaglig känsla eller känna dig osäker, men oroa dig inte! Du kommer kunna ta dig igenom detta utan problem om du funderar över vad som tynger dig. Den 12:e mars cirkulerar Venus i din omloppsbana fram tills mitten av april och det kan göra att saker i ditt liv känns lite trögstartade, både mentalt och fysiskt.
Det är inte lönt att du tänker på saker som tynger ner dig eller som påverkar dig personlighetsmässigt, ibland tar saker och ting tid att förändra eller förbättra. Bara för att du känner en förändring i din personliga energi så kommer den inte att vara länge utan försvinna och du kan då återgå till hur du brukar känna och- eller vara. Venus uppmanar dig till att lyssna på ditt hjärta och prioritera dig själv och den du är och alltid varit.
Förändringar behöver inte vara för evigt, ibland behöver du bara intala dig själv att- “just nu är jag här” men sedan gå vidare och fortsätta ditt energirika liv. Venus spelar en stor roll i ditt liv både personlighetsmässigt och i ditt kärleksliv. Det kan komma att blomma ut hela mars månad! Detta kommer kanske inte ske smärtfritt.
Ibland behöver du tänßka om och fundera över vad som är negativt bland dina nära och kära, kanske relationer generellt i ditt liv och göra en radikal förändring för att du ska må bra! Om du är i ett förhållande ska du bjuda in den personen till att ta del av dina tankar och idéer. En sån här förändring kanske kommer att förändra er livssituation trots att ni är två skilda parter.
Den 12 mars kommer fullmånen att vara din vändpunkt. Det som inte stämmer i ditt liv eller negativa saker har du möjlighet att ta bort nu! Fullmånen kommer att vägleda dig och du kommer känna en tillfredställande känsla av att du känner en förändring. En ännu större förändring kan förverkligas den 27 mars! Känslan kanske inte är tydlig i början men den kommer gro till hur du vill ha det. Håll ut!