Väduren – oktober 2016

Räkna med en riktigt händelserik månad. Under oktober kommer det att kunna ske stora förändringar i ditt sinne om du bara väljer att lyssna på dig själv. För tillfället kanske det känns som att ditt humör påverkas och styrs av andra människors känslor och handlingar, men det behöver inte vara så. Försök istället att följa din magkänsla och känna efter för att veta vad du själv vill och känner så att du du är sann mot dig själv och inte styrs av andra. Oktober är det perfekta tillfället för dig att tänka om och förändra ditt tankesätt, även om det känns svårt på grund av förväntningarna som människorna i din omgivning har av dig.

Den 16 oktober äger en fullmåne rum, och därför är detta en perfekt dag för dig att göra en total omvändning i hur du tänker och reagerar i olika situationer. Det kommer utan tvekan att vara svårt att plötsligt försöka göra en så stor förändring, men i slutändan kommer du att känna stor tillfredställelse av att lyssna på dig själv och vara ditt sanna jag. Månen låter dig få en vändpunkt i livet, så passa på att utnyttja tillfället – det kommer nämligen inte att finnas många andra möjligheter för dig att ta tyglarna.

Även om det är svårt för både dig själv och din omgivning att acceptera en stor mental förändring kommer nära och kära faktiskt att beundra och respektera ditt beslut och därför göra det lättare för dig att genomföra det. Du kommer även att få det stöd du behöver från din eventuella partner eftersom han eller hon inser att du har en anledning till förändringen och verkligen är fast beslutad att genomföra den. Glöm inte att kommunicera med din partner, det är viktigt att du delar med dig om vad det är du går igenom! Den 18 oktober kommer Venus position att hjälpa dig och din partner att hitta förståelse och på det sättet stärka er relation.

Även om det är stort fokus på personlig förändring under månaden innebär inte det att det kommer att vara tyst på karriärfronten. Den 19 oktober passerar Mars och Pluto varandra i din karriärssektor vilket ger upphov till ny energi och nya idéer. Försök att hålla tillbaka lite och inte påbörja för mycket så att projekten krockar och fallerar. Det projekt du väljer kommer att lyckas, mycket tack vare din energi och viljestyrka. Du kommer att ha mycket kraft och många möjligheter under oktober, så passa på att utnyttja dem!