Väduren – september 2016

I september kommer du garanterat att upptäcka att ditt liv förändras drastiskt! Du behöver däremot inte vara orolig; omställningen kommer troligtvis att vara positiv och gynna dig i det långa loppet, även om det känns jobbigt just nu.  Det är stor chans att förändringen har någonting med ditt sociala liv att göra, så se till att vara uppmärksam och medveten om vad som händer med människorna i din omgivning, olika relationer och möjligheter som kan uppstå.

Räkna inte med stort fokus på dig själv under månaden – september kommer nämligen att innehålla väldigt lite ”jag” och istället mycket ”vi”. Försök att lägga fokus på människorna runt om kring dig och sträva efter att vara social och utåtriktad, även om du vanligtvis är självständig. Om du väljer att lägga för stort fokus på dig själv och dina egna mål kommer det att påverka dig själv och din omgivning negativt, så avstå från att satsa på personliga och privata projekt eller beslut. Om du låter andra att ta en del av ansvaret kommer du snabbt att märka att det bildas en gemenskap som inte bara ger dig tillfredställelse utan även många positiva möjligheter i både privatlivet och på jobbet. Försök att släppa lite på kontrollen och dela den med andra – det kommer garanterat att påverka ditt liv positivt.

Jupiter, som representerar expansion och möjlighet för sociala relationer, kommer att ha stort inflytande under månaden. Detta beror på att planeten för första gången på 12 år går in i din sociala sektor och stannar där fram till i oktober. Tack vare detta kommer du att märka att september lägger stort fokus på samarbete, kompromisser och sociala relationer som leder till stora förändringar i ditt liv.