Vågen – februari 2017

Du kommer att fokusera på en person som står dig väldigt nära just nu. I slutet av januari dominerade mars kärleks- och förhållandesektorn vilket är anledningen till den stimulerande känslan du upplever just nu. Venus kommer sakta att gå in i samma sektor som Mars, men du kommer kunna göra ändringar i relationer med människor som får dig att känna dig kluven, inte enbart kärleksrelationer. Venus kommer att överträffa dina förväntningar på ett känslomässigt plan men Mars kraft kan komma att dämpas eftersom Venus är den härskande planeten. Den relation du har fokus på för närvarande kan komma att bli dynamiskt laddad på gott och ont.
Om du känner att du sitter fast i samma spår på din arbetsplats eller eget företag – andas ut. Det är bara en fas på det nya året du känner av och du kan se fram emot nya spännande utmaningar. Detsamma gäller kärlek och intimitet, då det snart kommer ske en förändring tack vare Venus. Detta kommer inte inträffa på en sekund utan du måste ha tålamod. Om du vill göra en förändring kan det behövas någon typ av medling, men du kommer att göra vad som krävs för att lyckas. Förändringen kan variera från dina arbetsförhållande eller mellan dina nära och kära. Du kommer att känna när det är rätt tillfälle att lägga det gamla bakom dig!
Den 10 februari kommer en dynamisk månförmörkelse uppstå som ger dig chansen att låta dina relationer till andra människor blomma ut. Du kommer att få ta del av minst en fantastisk nyhet. Detta är månaden då du ska uppfylla dina drömmar och inte ta ett steg bakåt. Känslan du längtar efter kommer glädja dig när den kommer till liv.