Vågen – mars 2017

Den här månaden kommer du troligtvis vara utsatt för en prövning gällande ditt kärleksliv. Har du fått en känsla av att du ger mer än vad du får tillbaka känslomässigt? Det är en svår fråga att ställa till sig själv men du behöver inte känna att du står ensam i detta. Universum utmanar dig och dina känslor för att du ska kunna få en underbar kärleksupplevelse i mars. Du kommer också lära dig av denna prövning och veta vad du ska göra om du får samma känsla igen. Venus förflyttar sig från din kärlekssfär och det är anledningen till att du tycker saker och ting är jobbiga när det kommer till relationer för tillfället. Lugnet och lyckan du brukar kännas kommer dämpas radikalt men den kommer tillbaka! Du måste rannsaka dig själv för att få fram din ärlighet i hur du egentligen känner. ”Om du inte älskar dig själv kan du inte älska någon annan”. Detta måtto ska du ha i åtanke när du värdesätter dina egna behov. Om du inte är i en kärleksrelation med en partner så kommer du få exakt samma känsla av att lyckan och lugnet är som bortblåst. Undvik konfrontationer med nära och kära om sådant du inte kan påverka just nu!
Om du känner att vinden blåser åt fel håll i ditt äktenskap och att stormen inte lägger sig bör du akta dig för att inte ta saken på allvar. Ta tag i det som tynger er och sök hjälp från en professionell synvinkel istället för att diskutera problemen mellan varandra. Runt den 27 mars kommer det ske en ändring och stormen kommer lägga sig igen. Månens kraft kommer förena era känslor eller separera dem. Antingen tar ni ett steg framåt tillsammans eller ett steg ifrån varandra. Den 12 mars när fullmånen lyser högt på himmeln är det ett bra tillfälle att åka iväg och ta hand om dig själv. Du ska försöka fokusera på det som gynnar dig i framtiden och planera hur du ska komma dit.
Den 9 mars ska du ta avstånd från saker som gör att du spenderar pengar. Det kan nämligen hända att måste betala en utgift som du fasat över. Denna utgift kommer inte dränera dig, men den kan påverka dig mycket om du inte håller tillbaka ditt begär att spendera pengar i mars månad.