Vågen – november, 2016

Om det sett tomt ut på den sexuella fronten kommer du snabbt att inse att detta ändras i november. Det är lätt att glömma att ta hand om sin partners fysiska behov ifall man har fullt upp med att ta hand om familjelivet, arbetslivet och allt annat som händer, och det är mycket möjligt att detta är fallet för dig och din partner. Tiden för detta är emellertid förbi för din del, så förvänta dig istället en passionerad månad där du istället kan fokusera på din partner och era sexuella behov.

Denna plötsliga förändring beror på att Mars besöker sektorn för romantik och skoj. Planeten påverkar libido och eftersom detta endast inträffar en gång vartannat år bör du se till att utnyttja tillfället och passa på att njuta av din partner! Mellan den 9 november och 19 december passerar Mars genom ditt femte hus och det innebär att det kan vara en bra idé att lägga fokus på njutning. Om du inte har en partner men vill ha det är det mycket troligt att du möter någon som får ditt hjärta att slå snabbare.

November ser även ut att bli en bra månad när det gäller ditt hemmaliv. Mellan den 1 november och 7 december kommer vardagen att bli lite lugnare än den brukar vara eftersom det råder mer harmoni och fred inom familjen än vanligt. Detta innebär att det är ett perfekt tillfälle för dig att göra en förändring i hemmet, som exempelvis att dekorera om i ett rum eller köpa hem en ny möbel. Om du planerat att köpa en fastighet finns det goda möjligheter att det går vägen runt den 14 november eller att du får besked om att du beviljas lån. Det kan dock vara en bra idé att undvika att skriva på andra typer av viktiga avtal eller dokument som kräver din signatur, i alla fall innan den 29 november.