Vågen – oktober 2016

Oktober kommer utan tvekan att bli en bättre månad för dig än september var, och detta har du Jupiter att tacka för. Planeten går in i ditt tecken kommer sedan att välsigna dig på alla håll ända fram till oktober 2017. Det kommande året ser mycket positivt ut, så försök att utnyttja all positiv energi till att uppnå goda resultat på flera olika fronter. Under oktober kommer du att märka att det är lättare än vanligt för dig att övertala andra människor. Merkurius går in i ditt tecken den 7 oktober och möter Jupiter den 11 oktober, så passa på att utnyttja tillfället till att bekräfta en affärsuppgörelse. Dina projekt tillsammans med andra kommer att vara framgångsrika och stora avtal som du undertecknar kommer att vara till din fördel. Det finns inget som pekar på att du skulle kunna göra fel val när det kommer till affärer.

Det ser även bra ut på förhållandefronten, särskilt runt den 16 oktober. På detta datum inträffar en fullmåne i förhållandesektorn, och det finns därför goda möjligheter för dig och din partner att begrava yxan när det gäller en eventuell konflikt. Fullmånen är knuten till Uranus som är en planet som representerar plötsliga händelser, men detta kommer bara att leda till positiva saker för dig. Det finns en stor chans att ditt förhållande växer sig starkare under månaden.

Den 19 oktober blir det dags för dig att lösa problem som har med hemmet att göra. Även om det går emot din personlighet och natur är det dags för dig att ta befälet. Du kommer inte att ha några problem med att hantera situationen lugnt och säkert. Nymånen den 30 oktober inträffar i finanssektorn, och du kan därför räkna med en mängd nya möjligheter att tjäna pengar två veckor framöver. Se till att utnyttja tillfället till din ekonomiska vinning.