Vågen – september 2016

September kommer att bli en fantastisk månad för dig som kanske till och med gör dig fysiskt utmattad på grund av glädje. Saker faller äntligen på plats och dina bekymmer kommer att kännas som bortblåsta, så passa på att njuta av tillfället så mycket du bara kan! En stor del av all lycka under månaden beror på att Jupiter går in i ditt tecken den 9 september. Planeten bidrar med mycket energi och glädje och ger dig en perfekt möjlighet att lyckas med dina olika projekt och mål som du har i livet. Förbered dig på en härlig månad!

Du kommer automatiskt att känna av både optimism och positiva energier när det kommer till både ditt sinne och din kropp, så se till att ta till vara på känslan. Du kommer att kunna tänka och röra dig mer fritt under månaden eftersom det känns som att en tyngds lyfts från dina axlar. Den optimism och positiva energi som du känner kommer även att sprida sig och smitta av sig på andra människor och få dem att också uppleva glädje. Försök att vara uppmärksam på nya relationer och eventuella partner under de närmaste 13 månaderna. Jupiters kraft ger mycket styrka åt sociala relationer och nya relationer blir därför ofta långvariga. Lägg även uppmärksamhet på ditt arbete och din familj och dina vänner.

Det är även ett perfekt tillfälle för dig att förändra din situation ifall du är trött på livet som singel och istället är ute efter en partner. Se till att vara öppen för olika möjligheter som uppstår i olika situationer – även om det känns ovant till en början kommer du nämligen snabbt att märka att du enkelt vänjer dig och blir bekväm i de nya situationerna. Som våg har du mycket roligt att se fram emot i september.