Vattumannen – Februari, 2017

Denna månad kommer det att finnas kraft i orden som kommer från din mun. Om du är engagerad i förhandlingar, privat eller på jobbet, bör du vänta med att fatta beslut tills efter den 3 januari. Det samma gäller om du ska ha en betydande konversation med någon, eller ta ett stort beslut. Se till att vänta tills efter den 3 februari då ditt självförtroende blommat ut.
Du bör reflektera över vad du säger innan du har samtal och tar beslut så att du inte lovar och säger mer än vad du kan hålla och ge. Du kommer dock kunna rätta till problemet innan det hunnit ta skada. Den 10 januari kommer en månförmörkelse påverka Vattumannens relationssektor vilket innebär en vändpunkt för dig och dina frågor gällande vänner, familj och förhållande.
Det verkar vara en gynnsam förmörkelse som kommer att gynna de förhållande och relationer i ditt liv som du väljer att fokusera på. Det är ett perfekt tillfälle att fatta beslut om dessa relationer eftersom de du bryr dig om uppskattar det engagemang du lägger ner på dina nära och kära.
Om det skulle vara en arbetsrelation kommer du att känna dig optimistisk om vad samarbetet kommer att innebära i framtiden.
Den 26 februari är det möjligt att du hittar en ny inkomstkälla. Den kommer att grunda sig på förtroendet du har du har för dig själv och dina talanger. Kanske kan du be din chef om en löneförhöjning. Är du egenföretagare ska du kanske tänka över om du vill göra en prishöjning på de tjänster eller produkter som du erbjuder. Du förtjänar det.