Vattumannen – mars 2017

Du kanske behöver lägga en hel del av din energi på att ta förnuftiga beslut runt din och din partners gemensamma ekonomi.
Mellan den 4 mars och den 15 april kommer Venus att påverka dig och eventuellt ditt tidigare jag vad gällande kärlek och ekonomi. Ditt förflutna kommer ge dig en möjlighet att tänka efter noggrant och analysera vad som gått snett då och då. Du ska göra något positivt av dina misstag och tänka framåt.
Problem eller bråk kan uppstå mellan dig och dina nära och kära mellan den 9 mars och den 21 april. Det bästa du kan göra av situationen är att undvika konfrontationer och låta det dåliga humöret rinna av dig. Om du vill distrahera dig själv från dina känslor så är det en perfekt period att starta ett projekt eller pröva dig fram med din kreativa sida. Det kanske är någonting du lagt på is som du behöver göra men inte har haft orken till. Mars månad ger dig chansen att ta tag i saker och ting.
Din ekonomiska situation kan komma att genomgå en positiv förändring och du kanske gör en bra investering så småningom. Du ska ta chansen att betala av eventuella skulder så du kan andas ut och slippa oroa dig för hur framtiden kommer att se ut för dig rent ekonomiskt. Det finns också en möjlighet att du blir skyldig pengar, så var observant och gör rätt val