Vattumannen – oktober 2016

Förvänta dig en riktigt hektisk månad. Det kanske känns som att allt ditt arbete är osynligt och att du arbetar i motgång – men det betyder inte att folk inte hör vad du har att säga. Även om du arbetar i kulisserna och inte vanligtvis blir sedd eller uppmärksammad av andra kommer folk i din omgivning att vilja lyssna på dig. Detta beror på att din kommunikationssektor påverkas på ett mycket positivt sätt. Om du passar på att berätta om dina projekt för andra människor kommer de utan tvekan att lyssna.

Merkurius går in i det nionde huset för högre tänkande den 7 oktober och stannar där fram till den 24 oktober. Detta ger dig ett perfekt tillfälle att utforska ett ämne som du velat lära dig om. Detta behöver inte bara vara någonting som språk eller filosofi, utan du kan även passa på att försöka dig på någonting som du inte trott att du skulle klara av.  Den 11 oktober möts Jupiter och Merkurius och ger dig goda chanser att anta utmaningen. Om det är du själv som som är den som undervisar är det även möjligt att du slutar göra detta. Ifall du funderat på att sluta undervisa under en längre tid är det ett bra tillfälle att fatta beslutet, och oavsett vad så kommer dina elever utan tvekan att komma ihåg vad du haft att säga.

Den 16 oktober infaller en fullmåne i din kommunikationssektor. Detta innebär att du kan bli klar med ett skrivprojekt eller annat kommunikationsprojekt som du arbetat på. Du kommer även att märka att det går bättre än vanligt ifall du ska argumentera eller delta i en viktig debatt. Under månaden kan du även förvänta dig att dina olika projekt som rör kommunikation lyckas. Om du funderat på att lansera din hemsida kan det vara en bra idé att vänta till den 16 oktober. Den 30 oktober ger en nymåne dig möjlighet att få en nystart i din karriär. Detta kommer utan tvekan att vara ekonomiskt lönsamt för dig och är troligtvis kopplat till projektet som du arbetat med bakom kulisserna.