Vattumannen – september 2016

I september kommer fokus att ligga på din finansiella situation, och det finns goda möjligheter att detta gynnar dig så länge du utnyttjar de olika möjligheterna som dyker upp. Se till att vara beredd att ta dig ann nya utmaningar så är det sannolikt att du gynnas ekonomiskt i slutet av månaden.  Det första möjligheten inträffar redan den 1 september så en solförmörkelse inträffar i det åttonde huset för investeringar och resurser, så se till att vara beredd!

Under månaden kommer du troligtvis att kunna lära dig av tidigare investering då dessa påverkar din framtid. Om du tidigare sökt hjälp av någon med din ekonomi kan det vara en bra idé att göra det igen. Lyssna på andras råd och åsikter och din egen magkänsla. Lagarbete och samarbete kommer att vara betydande för att du ska få en framgångsrik månad.

Under september kommer det att uppstå tillfällen då du förväntas att ta ansvar, så om du känner dig osäker är det viktigt att du själv är medveten om varför det är så. Om du inte tar itu med osäkerheten och försöker lösa problemet kommer det bara att skapa ett hinder för dig själv. Det kan vara en bra idé att rådfråga en närstående, men i slutändan är det du själv som måste ta ansvar.